Trine Risum Æresmedlem

 

Trine Risum blev på den ekstraordinære generalforsamling hædret og udnævnt som det første æresmedlem af Faggruppen for Bassinfysioterapi for sit store arbejde for bassinfysioterapi igennem en lang årrække.

Trine2

Så siger Faggruppen for Bassinterapi/Dansk Selskab for Bassinfysioterapi farvel til Trine Risum – formanden igennem mange år.
Trine var med da faggruppen startede som interessegruppe for over 30 år siden og var siden med da gruppen blev til en faggruppe.
Trine har gennem de senere år specialiseret sig i anden fysioterapi end bassinfysioterapi og synes derfor tiden nu var inde til at forlade bestyrelsen og mere hellige sig de nye interesser. Trine har dog stadig bassinfysioterapi i sin hverdag – og underviser stadig gerne på div. kurser og temadage.

Nu da faggruppen overgår til et selskab – og en ny æra starter, synes Trine tiden er inde til at takke af som formand.
Vi kommer rigtig meget til at savne Trines store engagement og den store praktiske viden og erfaring Trine har. Hun er den mest veluddannede bassinfysioterapeut i Danmark - med uddannelser fra bl.a.  Australien og USA. Ud over at undervise på kurser rundt i hele landet har hun har tillige skrevet en grundbog om bassinfysioterapi ”Hydroterapi”.
Vi takker dig for din store inspiration Trine – og vi håber at se dig i vandet mange gange endnu.
Bestyrelsen har valgt at udnævne Trine som æresmedlem af Dansk Selskab for Bassinfysioterapi for sit store og banebrydende arbejde og engagement for bassinfysioterapi.

Trine på kanten

Redigeret af : Rikke Vig Bertelsen, 07.12.2013

Til top